Brand Fuel

Framtidsjobbet – Rekrytera i Sociala Medier

 

Lärare linkedin

Upptäck hur ni kan använda kraften i sociala medier för att rekrytera lärare och pedagoger genom vår tjänst Framtidsjobbet. Vi har utvecklat en unik tjänst som använder de bästa egenskaperna i sociala medier för att nå, engagera och aktivera kandidater med rätt kompetens att ansöka.

Glöm gamla tiders jobbsajter och tidningar där besökarna skulle hitta din annons. Nu är det istället din jobbannons som söker upp och hittar målgruppen direkt i deras nyhetsflöde i sociala medier tack vare att vi styr hur och var den skall visas och för vem. Det kan vi göra tack vare att vi samlar in all data om din målgrupp från deras sociala medier och analyserar t.ex. yrke, kompetens, fackförbund, medietitlar, utbildning, surfbeteende och intressen. Därmed kan vi pricka in målgruppen lärare och pedagoger på ett helt nytt sätt. Givetvis styr vi annonserna även via geotargeting dvs. region, stad, kommun och pendlingsavstånd samt via demografiska variabler som t.ex. ålder. Dessutom kan annons-en delas och gillas så att den sprids till ännu fler.

Förklaring i 8 enkla steg

1. Vi skapar en artikelannons
2. Vi analyserar din exakta målgrupp
3. Vi programmerar en kampanj mot din målgrupp
4. Annonsen visas direkt i deras sociala nyhetsflöde
5. Den exponeras i både mobil, dator och surfplatta
6. Alla kan dela och gilla annonsen = ökad spridning
7. Målgruppen klickar och får upp hela annonstexten.
8. Intresserade kandidater länkas till er hemsida eller direkt till jobbannonsen

Design av annonser för sociala nyhetsflöden

 

lärare Speciallärare örnaskolan Grundskollärare med försteläraruppdrag konstruktör Skärmklipp ny

Vi skapar en snygg och effektiv design med rubrik, text, bild, integrerad logotype och er webbadress. Allt du behöver göra är att maila oss din bild och annonstext/länken till er annons så fixar vi resten.

Kort om Brand Fuel och våra kunder

Brand Fuel är en av Nordens ledande byråer inom employer branding och har verkat i över 13 år. Vi är kända för kreativ och innovativ rekryteringsannonsering för både stora globala kunder likväl som mindre nationella aktörer. Vi har en unik kompetens för att nå, kommunicera med och påverka kandidater att välja er som arbetsgivare via rätt medieval, budskap och utformning av annonser. Läs gärna mer på hemsidan under ”Kunder”.

Så många når vi med annonseringen

Sociala medier används varje dag av 62 % av hela befolkningen och i genomsnitt 42 minuter per person och dag. I målgrupper mellan 25-50 år är användandet betydligt högre. Våra kampanjer har därmed möjlighet att nå en mycket stor del av din målgrupp. Givetvis analyserar och selekterar Brand Fuel ut din exakta målgrupp via de parametrar som är relevanta för kampanjen

Total räckvidd per mediekanal och ålder:

Facebook: 6 400 000 personer

Instagram: 4 700 000 personer

Linkedin: 3 000 000 personer

Kostnad

Som nuy kund kan du komma gång till vårt specialpris för en enkel baskampanj just nu från 8 900 kr.

Vill du veta mer eller få offert?

Skicka ett mail till info@brandfuel.se och berätta om era förutsättningar. Välj om du vill ha ett telefonmöte, webbpresentation eller bara mer information och kostnadsförslag. Du är även välkommen att ringa oss direkt på 08-515 145 50.

Kostnadsfri konsultation?

Är du osäker på hur du skall göra vid er rekrytering och vid användandet av sociala medier eller andra annonslösningar? Låt oss hjälpa dig via en kostnadsfri konsultation där vi kan vara ditt bollplank. Skicka oss en mail med dina kontaktuppgifter och förutsättningar så återkommer vi snarast!

 

Fredrik Fiaschi

VD

Brand Fuel AB

Kommentarer inaktiverade.