Brand Fuel

ABB väljer Brand Fuel

En av Sveriges absolut största rekryteringsannonsörer, ABB, som satsar stort på att bygga sitt employer brand har valt Brand Fuel som sin nya samarbetspartner efter en stor upphandling. ABB (www.abb.com) är världsledande inom kraft- och automationsteknik. Koncernens bolag verkar i omkring 100 länder och har ca 145 000 medarbetare.

Upphandlingen skedde med ett tiotal speciellt inbjudna byråer, varav alla de ledande inom employer branding och andra som utmärkt sig inom marknadsföring. I slutrundan återstod endast fyra byråer som kvalificerat sig och bjöds in för att presentera sin byrå, organisation och case samt hur man skulle lösa strategi, reklamutformning och medieval m m. ”ABB är ett företag som vi länge har sett som en mycket intressant samarbetspartner där vi med vår erfarenhet och kompetens kan utveckla rekryteringskommunikationen och öka effekten. Vi är därför väldigt glada över förtroendet.” säger Fredrik Fiaschi, Managing Director på Brand Fuel. ”Arbetet är redan i full gång och vi ser fram emot att bygga ett ännu starkare employer brand för ABB.”

Kommentarer inaktiverade.