Brand Fuel

Brand Fuel levererar nordisk strategi för ledande IT-företag.

Brand Fuel har vunnit en employer branding upphandling som resulterat i att vi har tagit fram en nordisk kommunikationsstrategi för employer branding. Vi kommer nu att ta hand om genomförandet dvs reklamutformning och medieval i Danmark, Finland, Norge och Sverige. Syftet är att öka antalet sökanden och samtidigt bygga ett starkare employer brand i Norden. Fokus handlar också om att kostnadsoptimera insatserna över tiden. Företaget finns representerat i alla de nordiska länderna och har varit mycket framgångsrikt.

Brand Fuel kunde tack vare sitt breda tjänsteutbud inom employer branding samt långa erfarenhet av att arbeta pan-nordiskt erbjuda en komplett lösning. ”Många företag föredrar att kunna arbeta med alla nordiska marknader via endast en byrå och som dessutom har kompetensen för att hantera alla delar i kommunikationen. Där har vi en mycket stark position” säger Fredrik Fiaschi, VD på Brand Fuel.

Kommentarer inaktiverade.